Turnkey: een totaalpakket in ergonomische kantoorinrichting

Het leveringsprogramma van BB Office & Ergonomics biedt een totaalpakket voor uw (ergonomische) kantoor zoals onder meer: kantoor- en projectmeubilair, vloerbedekking, zonwering, scheidingswanden, systeemplafonds, verlichting, schilderwerk, digitale kantoorapparatuur en afdruksystemen, audiovisuele presentatieapparatuur en kantoorartikelen. Wij leveren uitsluitend producten van gerenommeerde fabrikanten en leveranciers.

BB Office & Ergonomics regelt het allemaal

Bij de inrichting of herinrichting van een kantoor komt heel wat kijken. Goede adviezen en kennis van zaken zijn hierbij noodzakelijk. Voor de klant is het lastig en tijdrovend om voor ieder onderdeel de juiste producten en leverancier te zoeken en het project te coördineren zeker als het om een totaalproject gaat. BB Office & Ergonomics neemt u dit werk uit handen. Wij zoeken, uiteraard in samenspraak met onze klant, de juiste producten en leveranciers. Wij geven vakkundige adviezen en regelen het hele project van begin tot eind.

Werkwijze bij een totaalproject in kantoorinrichting

Wij werken vanuit de gedachte dat de klant slechts één aanspreekpunt heeft.  Na een inventarisatie van de wensen van het bedrijf maken wij een conceptplan dat is voorzien van de juiste informatie en nodige documentatie over de verschillende diensten en producten. Alle aspecten van het conceptplan worden uitgebreid besproken met een van onze deskundige adviseurs. Zo nodig wordt het plan aangepast of herzien. Op die manier ontstaat er een duidelijk en goed onderbouwd projectplan dat ergonomisch verantwoord is en waarbij rekening wordt gehouden met de normen van de Arbowet en uiteraard met de wensen van de klant.

Turnkey: sleutelklaar maken van A tot Z

Als hoofdaannemer van het project zorgt BB Office & Ergonomics dat het kantoorproject turnkey van aanvang tot oplevering. Wij zorgen voor de voortgang en de kwaliteitscontrole van het kantoorproject en natuurlijk houden wij hierbij ook de kosten nauwlettend in de gaten. Kortom: wij leveren uw nieuwe kantoor sleutel klaar op en zijn pas tevreden als u dat ook bent!