Wie zijn wij

De mensen achter het bedrijf
De mensen achter BB Office & Ergonomics zijn: Guido van den Brink en Seryljo van Ierlant. Beiden zijn sinds 1989 werkzaam geweest voor verschillende bedrijven in de kantoorinrichting. In deze tijd werkten wij met veel plezier samen aan diverse projecten. Hier leerden Guido en Seryljo niet alleen de kneepjes van het vak, maar ook dat een goede dienstverlening voorop staat in de kantoormeubelbranche.

Het bedrijf
In 2001 ging Guido van start met BB Office & Ergonomics en zeven jaar later, in 2008 begon ook Seryljo zijn eigen bedrijf @Vice Office & Ergonomics. Beide bedrijven groeiden uit tot ergonomische adviesbureaus die zijn gespecialiseerd in kantoorinrichting volgens de normen van de Arbo wet. Vanwege de goede ervaringen en vruchtbare samenwerking in het verleden besloten Guido en Seryljo einde 2010 hun krachten te bundelen door een compagnon schap met elkaar aan te gaan.

Doelstelling en visie
Door optimaal gebruik te maken van ons beider expertise en ervaring willen wij BB & Ergonomics uitbouwen tot een dynamisch bedrijf met oog voor de hedendaagse manier van werken en vernieuwende trends in kantoorinrichting. Wij doen dit door samen met onze opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers de juiste vertaalslag te maken van design en functionaliteit naar ergonomie en welzijn op de werkplek.
De laatste tweets
van BB Office:
BB Office & Ergonomics
O.L.V. ter Duinenlaan 118
4641 RM Ossendrecht
KvK: 20103523
Tel.: 0164 - 604431
Fax: 0164 - 604458
E-Mail: info@bboffice.nl